Bedrijfsprofiel

Alert werkt als een radar die de alarmsignalen van risico’s herkent op basis van ervaring en vakkennis. Wij schatten de risico’s voor u in en adviseren over een adequate aanpak om ongewenste situaties te voorkomen. Door veiligheid als totaal te zien wordt het een concept dat door u en ons geoptimaliseerd en gewaarborgd kan worden. Samen met u nemen we de verantwoordelijkheid voor een complete visie en gezamenlijke aanpak en leggen we de focus op veiligheid.

Compleet veiligheidsconcept

Onze organisatie legt zich binnen vijf disciplines toe op het aanbieden van een compleet veiligheidsconcept. We verzorgen enerzijds advies op het gebied van bedrijfsveiligheid. Daarnaast detacheren we een diversiteit aan (veiligheids)personeel. Om ons advies in praktijk te brengen en onze medewerkers te faciliteren biedt Alert tevens een ruim assortiment aan veiligheidsmiddelen en services. We verzorgen tevens opleidingen op maat en bieden een pakket aan standaard (herhalings)cursussen. Tot slot hebben wij sinds kort ook een volledig opgeleid en getraind Rescue Team welke ingezet kan worden om reddingen te verrichten uit besloten ruimtes en op hoogte.

Allround dienstverlening

Op de pagina diensten vindt u meer informatie over deze specifieke veiligheidsdiensten. Heeft u specifieke vragen en bent u nieuwsgierig wat Alert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: