Het team van Alert

Een prachtig team van gemotiveerde mensen staat samen voor het succes van Alert. Hierbij is een belangrijke rol voor de klant weggelegd. Hoe groot het inzicht en vakmanschap van de medewerkers ook is, we kunnen niet zonder de kritische blik van onze opdrachtgevers. Zij, en hun medewerkers, weten als geen ander hoe de veiligheid binnen hun bedrijf optimaal gewaarborgd kan worden. Samen zetten we de nodige stappen om een veilige(re) werkplek te creëren voor iedereen.

Directie

Alert wordt gevormd door een directie, een stafafdeling en een divers team van breed inzetbare veiligheidsprofessionals.

Lees meer...

Staf en ondersteuning

Op de afdeling staf en ondersteuning wordt de dagelijkse gang van zaken gecoordineerd. Van planning tot administratie vormt alles een gestroomlijnd geheel.

Lees meer...

Veiligheidskundigen

De veiligheidskundigen en andere veiligheidsprofessionals van Alert werken op alle niveaus in de organisatie van onze klanten en binnen ons eigen bedrijf.

Lees meer...

Veiligheidsmiddelen en services

Alert biedt een groot scala aan veiligheidsmiddelen om uw en/of onze eigen mensen te voorzien van de juiste materialen. Dankzij de ervaring van onze medewerkers en is onderhoud tevens in goede handen bij Alert.

Lees meer...

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: