Staf en ondersteuning

Op de afdeling staf en ondersteuning wordt de dagelijkse gang van zaken gecoördineerd. Van planning tot administratie vormt alles een gestroomlijnd geheel.

Linda Veen, bedrijfsbureau/personeelszaken

Linda Veen, bedrijfsbureau/personeelszaken

Door mijn ruime ervaring in de uitzendwereld kreeg ik de mogelijkheid om bij Alert op de planning te beginnen. Dit heb ik zo’n 2,5 jaar kunnen doen in mijn parttime functie. Inmiddels had Alert een dusdanige groei doorgemaakt dat al deze werkzaamheden (personeelsplanning, personeelszaken, opleidingen en verkoop binnendienst) in 3 dagen niet meer mogelijk waren. De planning vroeg om een continue bezetting en daardoor kon ik mij vanaf dat moment op mijn 3 dagen (maandag, dinsdag en donderdag) volledig bezighouden met de overige werkzaamheden.
Alert is een sociaal, laagdrempelig bedrijf en dat is waarom ik graag bij Alert werk!

Peter Post, planner

Peter Post, planner

Mijn taak binnen Alert is er voor te zorgen dat alle medewerkers op tijd, goed voorbereid en op de juiste werkplek bij onze opdrachtgevers aanwezig zijn en de daarbij behorende werkzaamheden.
Voordat ik bij Alert in dienst ben getreden ben ik o.a. werkzaam geweest in de olie- en gas industrie, de bouw en heb ik een aantal jaren als planner in de uitzendwereld gewerkt.
Een belangrijke motivatie in het werk is “plezier”. Een belangrijke factor hierin is dat je met leuke en plezierige mensen werkt waar je op kunt rekenen en die mij het gevoel geven dat we het met elkaar doen!

Volgens mij zijn deze factoren zeker aanwezig zijn bij Alert.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: