Veiligheidsmiddelen en services

Alert biedt een groot scala aan veiligheidsmiddelen om uw en/of onze eigen mensen te voorzien van de juiste materialen. Dankzij de ervaring van onze medewerkers en is onderhoud tevens in goede handen bij Alert.

René Renkema, hoofd veiligheidsmiddelen & services

René Renkema, hoofd veiligheidsmiddelen & services

Mijn naam is René Renkema en ik ben sinds oktober 2010 werkzaam bij Alert (voorheen Techno Support Ingenieurs BV). Ik heb de opleiding MTS Werktuigbouwkunde gevolgd en ben daarna zes jaar werkzaam geweest als constructiebankwerker en (onderhouds)monteur bij Jansen & Heuning in Groningen.

In de eerste periode dat ik werkzaam was bij Alert ben ik druk geweest met het inrichten van het nieuwe kantoorpand in de Eemshaven. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd, o.a. onderhoud ademluchtapparatuur, keurmeester arbeidsmiddelen en onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen.

Bij ziekte of spoedklussen val ik soms in als veiligheidstoezichthouder. En zo sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen en bezigheden. Dat is waarom ik zo graag bij Alert werk.

Peter Bolink, adviseur EHBO materialen

Peter Bolink, adviseur EHBO materialen

Ik ben Peter Bolink, ik woon met mijn vrouw in Joure (Fryslân) en ben 1 januari 2016 gestart als adviseur EHBO materialen en -diensten bij Alert in Delfzijl, een functie die mij op het lijf geschreven is. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in nagenoeg dezelfde functie bij respectievelijk BVB Training & Advies in Bedum, M.Ex.T. in Tilburg en Medi Totaal B.V. in Almelo met mijn werkgebied met name in de noordelijke provincies. Mijn prioriteit ligt te allen tijde bij de klant en ik zal daarom ook altijd mijn uiterste best doen om adequaat de juiste kwaliteit te leveren.

Ik heb de overstap naar Alert gemaakt omdat Alert een professioneel bedrijf is met aandacht voor klanttevredenheid, een efficiënte service en een prima kwaliteitsbewaking van zowel producten als diensten. Deze kernpunten spreken mij zeer aan.

Ik hoop bij Alert het contact met mijn bestaande klanten te kunnen continueren en daarbij natuurlijk iets te kunnen betekenen voor de klanten die zich reeds aan Alert hebben verbonden. Ik hoop met mijn kennis en ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de dienstverlening van Alert.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: