Compleet Veiligheidsconcept

Iedere organisatie is verplicht om de veiligheid van haar medewerkers, klanten en producten te waarborgen. Alert biedt u de middelen en diensten om dit te realiseren en wijst u op de risico’s in en om uw organisatie. Samen met u nemen we de verantwoordelijkheid voor een complete visie en gezamenlijke aanpak en leggen we de focus op veiligheid.

De toegevoegde waarde van onze medewerkers is dat zij alert zijn tijdens het werk binnen uw organisatie. Wij functioneren op operationeel, tactisch en strategisch niveau zodat u altijd voorzien bent van de juiste aanpak. Als allround dienstverlener bieden wij, afgestemd op uw organisatie en wensen, naast advies ook alle middelen en services. Alert biedt u op basis van ervaring, inzicht en een ruim productaanbod de juiste oplossing in uw veiligheidsvraagstuk.

Alert werkt als een radar die de alarmsignalen van risico’s herkent op basis van ervaring en vakkennis. Wij schatten de risico’s voor u in en adviseren over een adequate aanpak om ongewenste situaties te voorkomen. Door veiligheid als totaal te zien wordt het een concept dat door u en ons geoptimaliseerd en gewaarborgd kan worden.

Alert signaleert uw wensen graag!
Bent u nieuwsgierig wat Alert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: