Diensten

Alert ziet veiligheid als totaalconcept en neemt samen met u de verantwoordelijkheid voor een complete visie en gezamenlijke aanpak. Binnen de onderstaande diensten leggen we de focus op veiligheid.

Bedrijfsveiligheid & advies

Met een complete scan formuleren we op basis van uw bedrijfsprocessen een adviesrapport. Hierin vindt u concrete actiepunten waarmee u zelf of samen met Alert uw bedrijfsveiligheid kan waarborgen.

Lees meer...
 

Detachering & flex

Flexibele personeelsoplossingen op het gebied van veiligheid, dat is waar Alert voor staat. Op basis van detachering kunnen onze veiligheidskundigen uw bedrijf tijdelijk of langdurig ondersteunen. 

Lees meer...
 

Veiligheidsmiddelen & services

Op basis van verhuur, lease of verkoop biedt Alert een breed assortiment aan veiligheidsmiddelen. Dankzij onze ervaring en faciliteiten is onderhoud tevens in goede handen bij Alert.

Lees meer…
 

Opleidingen

Volledig afgestemd op uw organisatie worden trainingen, workshops en opleidingen  verzorgd. Bovendien worden diverse standaard opleidingen aangeboden. 

Lees meer…
 

Rescue team

Het redden van mensen uit besloten ruimten en het doen van hoogtereddingen is een vak apart waarvoor gedegen opleiding en ruime ervaring noodzaak zijn. Alert biedt u een optimale oplossing.

Lees meer…
 

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: