Veiligheidsmiddelen en services

Alert biedt een groot scala aan veiligheidsmiddelen om uw en/of onze eigen mensen te voorzien van de juiste materialen. Wij kunnen dit zowel op basis van verhuur, lease als verkoop realiseren. Dankzij onze ervaring en faciliteiten is onderhoud tevens in goede handen bij Alert.

 • Verhuur en lease
  Ook verhuren wij een warmtebeeldcamera, digitale temperatuurmeter, bouwstroomverdelers, veiligheidsverlichting, portofoons, NEN 3140 testapparatuur, slangenbruggen.
   
 • Verkoop
  Wilt u liever zelf beschikken over de juiste apparatuur en materialen, dan bent u bij Alert ook aan het juiste adres voor de aankoop van veiligheidsmiddelen. Bijna het gehele assortiment is naast te huur ook te koop. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
   
 • Onderhoud
  Wij voeren NEN 3140 keuringen voor u uit evenals de keuring van overige arbeidsmiddelen en valbeveiliging.

Gasmeetapparatuur

U kunt bij Alert gasmeetapparatuur huren en ook kunnen wij de apparatuur onderhouden en kalibraties uitvoeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe gasmeetapparatuur.

Lees meer...

Adembescherming

Alert verhuurt en verkoopt middelen voor adembescherming. Ook het testen en onderhouden van ademluchtapparatuur en het vullen van ademluchtflessen behoort tot onze werkzaamheden.

Lees meer...

Blusmiddelen

Wij verhuren, leasen en verkopen draagbare en mobiele blusmiddelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en keuring van uw blusmiddelen.

Lees meer...

Valbescherming

Alert verhuurt diverse valbeveiligingsmiddelen: van harnasgordels tot remchutes.

Lees meer...

PBM’s en reddingsmiddelen

Alert verhuurt en verkoopt diverse persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan reddingsvesten of koelvesten, maar ook aan veiligheidsschoenen en helmen.

Lees meer...

Eerste Hulp materialen

Alert verkoopt en onderhoudt diverse eerste hulp materialen, zoals:

 • verbandtrommels
 • oogspoelflessen
 • pleisterautomaten
 • AED's
 • blusdekens
 • mobiele nooddouche.

Alert signaleert uw wensen graag!
Bent u nieuwsgierig wat Alert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: