BHV herhaling € 124,-

Bedrijfshulpverlening, ook wel BHV genoemd, is verplicht in ieder bedrijf en bovendien van groot belang. Een bedrijfshulpverlener wordt door middel van een opleiding geleerd om goed en snel te handelen tijdens een brand of ongeval. Het bedrijf moet zorgen dat de nodige veiligheidshulpmiddelen in het bedrijfspand aanwezig zijn. Klik hier voor meer informatie over BHV opleidingen.

BHV training in een realistische omgeving

Alert helpt jou, je collega's of medewerkers graag door middel van trainingen in een realistische omgeving. Door het leren omgaan met diverse scenario's die zijn afgestemd op jouw dagelijkse praktijk, weet je ook wat je in geval van nood moet doen. De BHV trainingen kunnen zowel bij ons op locatie als in-company worden gegeven.
 

BHV actie: verplicht, veilig en voordelig!

Alert in de Delfzijl helpt graag voor het te laat is, namelijk voor het ontstaan van een brand of ongeval. De basisopleiding BHV bestaat uit een dag brand en ontruiming en een dag eerste hulp verlenen. Alert biedt deze BHV opleiding nu aan  voor maar € 210,-. Tevens is er nog een optie om BHV in één dag te behalen door middel van zelfstudie van de theorie voor maar €169,- Na het behalen van de basisopleiding is een dag jaarlijkse BHV herhaling verplicht. Deze kosten zijn € 124,-. Lesmateriaal, examenkosten en een goed verzorgde lunch zijn bij de trainingen inbegrepen. Kortom: voordelig BHV halen is mogelijk bij Alert. Na afloop van de trainingen ontvang je een officieel NIBHV certificaat.  

Schrijf je nu in voor de basisopleiding BHV of de BHV herhaling!

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: