Detachering en flex

Alert biedt op alle niveaus personeelsoplossingen op het gebied van veiligheid. Onze veiligheidskundigen worden ingezet ter ondersteuning of vervanging van uw eigen veiligheidsmedewerkers. Wij leveren daarnaast tevens brandwachten, veiligheidswachten en mangatwachten die op tijdelijke of langdurige basis ingezet kunnen worden. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen en ruime werkervaring. Het team van Alert biedt u flexibele en ter zake kundige arbeidskrachten.

Veiligheidskundigen

Alert heeft hogere veiligheidskundigen (HVK), middelbaar veiligheidskundigen (MVK) en operationeel veiligheidstoezichthouders (OVT). Elke veiligheidskundige is volledig opgeleid en ervaren op zijn vakgebied. De veiligheidskundigen en andere veiligheidsprofessionals van Alert werken op alle niveaus in de organisatie van onze klanten en binnen ons eigen bedrijf.

Lees meer...

Brandwachten

Alert heeft verschillende specialisaties op het gebied van brandwachten: industriële brandwachten voor toezichthoudende functies en Rijksgediplomeerde brandwachten voor de repressieve dienst van een brandweerkorps.

Lees meer...

Veiligheidswachten en Mangatwachten

De veiligheidswachten en mangatwachten van Alert oefenen veiligheidstoezicht uit bij een besloten ruimte of bij een specifiek en afgebakend deel van een installatie.

Lees meer...

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: