Veiligheidsmiddelen en service

Voor welke situatie zoekt u veiligheidsmiddelen? Alert levert en onderhoudt een groot assortiment veiligheidsmiddelen. Deze zijn bij ons te koop of te huur.

Bekijk onze brochure

Download Neem contact op

Divers aanbod

Het aanbod is heel divers. Het gaat bijvoorbeeld om warmtebeeldcamera’s, gasdetectie-apparatuur, ademluchtapparatuur, digitale temperatuurmeters, bouwstroomverdelers, veiligheidsverlichting, portofoons, NEN 3140 testapparatuur en slangenbruggen. De producten kunnen bij ons worden afgehaald of wij brengen ze bij u op locatie.

Onderhoud

Onze onderhoudsafdeling beschikt over eigen faciliteiten voor het keuren van elektrisch gereedschap, kleine blusmiddelen, trappen, ladders en rolsteigers, droge blusleidingen, ademluchtflessen, ademluchtcompressors en valbeveiligingen.

Onze onderhoudswerkzaamheden bestaan uit: het controleren en aanvullen van EHBO- en BHV-koffers, het kalibreren en bumptesten van gasmeetapparatuur, testen en reinigen van ademluchtmaskers, controleren van de ademluchtkwaliteit van ademluchtcompressors en het vullen van ademluchtflessen.

Vragen of advies?

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag, neem dan rechtstreeks contact op met onze specialisten Ronald Brink of Jeroen Griever via nummer 0596 61 77 61. Zij stellen u gerichte vragen en adviseren vervolgens welke veiligheidsmiddelen u het beste kunt gebruiken.

EHBO materiaal nodig?

Dit is de titel...

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op