Alert personeel opgeleid tot Instructeur Industriële Redding

Alert personeel opgeleid tot Instructeur Industriële Redding

Alert personeel opgeleid tot Instructeur Industriële Redding

Onlangs hebben vijf van onze werknemers met goed gevolg de cursus instructeur industriële redding doorlopen. Dit houdt in dat zij, zowel aan eigen personeel als aan derden, deze opleiding kunnen geven. 

De opleiding begint met werken en redden op hoogte, waarbij aandacht wordt geschonken aan persoonlijke valbescherming, verankering van valbeschermingssystemen, handelen tijdens een inzet en een basisredding uit valbeveiliging.

Daarna volgt de module ‘redding uit besloten ruimtes’ waarbij de nadruk ligt op het betreden van en het redden uit besloten ruimtes, het verticaal bevrijden van slachtoffers uit besloten ruimtes met brancard en strop, het horizontaal bevrijden van slachtoffers uit besloten ruimtes en noodprocedures.

De module ‘Advanced’ behandelt het transporteren van slachtoffers en het betreden van een besloten ruimte met ademlucht. Daarbij wordt geoefend met het afhijsen van brancards, het horizontaal verplaatsen van slachtoffers al dan niet met behulp van mobiele omleidpunten.

De totale duur van de opleiding is 3 werkdagen. Uiteraard is het ook mogelijk om de modules afzonderlijk te boeken. Deze cursus kan zowel in het oefencentrum van Alert in de Eemshaven als bij u als klant op locatie worden gegeven.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: