Training werken met valbeveiliging

Training werken met valbeveiliging

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden hebben we natuurlijk altijd (in meer of mindere mate) te maken met risico’s. De veiligheidskundige van Alert onderkent deze risico’s en neemt deze waar mogelijk weg reduceert ze tot een minimum. Binnen deze werkzaamheden vallen een aantal zaken eigenlijk direct in een “hogere risicoklasse”. Een daarvan is werken op hoogte.

Veel mensen en organisaties realiseren zich niet dat ze te maken hebben met ‘werken op hoogte’. Dit is vaak veel eerder aan de orde dan ze denken. Werkzaamheden die uitgevoerd worden op een niveau dat hoger ligt dan twee meter, voldoen al aan de eisen om extra veiligheidsvoorzieningen te treffen. Er zijn nog vele andere situaties waar men verplicht is om valbeveiliging te dragen, maar dat leggen we graag uit tijdens onze training ‘Werken met valbeveiliging’. Deze cursus is geschikt voor nieuwkomers en is tevens geschikt voor organisaties die al langer met dit soort beveiligingen werken, het kan dan als opfriscursus ingezet worden.

Alert: een totaal veiligheidsconcept
Naast het verzorgen van de training, welke natuurlijk op maat van de klant gemaakt kan worden, is het ook mogelijk om eigenlijk alles wat met valbeveiliging te maken heeft, te huren via Alert. Voor specifieke klussen waarbij er op hoogte gewerkt moet gaan worden, is het verstandig eerst een Taak Risico Analyse (TRA) te laten maken door een veiligheidskundige. Hierin wordt bepaald wat de risico’s zijn, en wat de beste methode zal zijn om deze risico’s te beheersen en te minimaliseren.

Alert signaleert uw wensen graag!
Bent u nieuwsgierig wat Alert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: