EHBO-opleidingen

Tijdens de EHBO-cursussen leert u op een verantwoorde wijze de eerste hulp te verlenen bij  kleine of grotere ongelukken of als iemand in uw omgeving onwel wordt. U leert te durven handelen en gerust te stellen en zorgt ervoor dat het letsel niet erger wordt totdat de professionele hulpverlener komt. U kunt bij ons een EHBO basis opleiding volgen en ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de jaarlijkse herhalingen.

De opleiding wordt afgesloten met een diploma van het Oranje Kruis. Ook verzorgen wij verkorte EHBO basis cursussen zonder examen. Dit is handig voor degene die oude vaardigheden willen opfrissen of voor degene die zonder verplichtingen wat basisvaardigheden willen leren.

Op locatie of in-company

Alert kan de opleiding zowel in-company verzorgen als op één van onze eigen locaties. De opleiding kan plaatsvinden bij een minimale deelname van zes medewerkers. Heeft u minder medewerkers dan zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen en zal er met onze partners worden gekeken naar de mogelijkheden.

Alert signaleert uw wensen graag!

Bent u nieuwsgierig wat Alert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: