VCA-opleidingen (basis + VOL)

De Arbo-wet stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Opdrachtgevers kunnen daarom eisen dat uw personeel beschikt over het diploma Basisveiligheid VCA. Daarnaast kan een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende gevraagd worden.

Diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL)
Van leidinggevenden kunnen opdrachtgevers eisen dat zij het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden hebben behaald. Cijfers van het CBS geven aan dat aandacht voor veilig werken broodnodig is. Jaarlijks zijn er meer dan 150.000 werkenden betrokken bij een bedrijfsongeval.

Diploma VCA
Kennis van de veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen werken. Door het behalen van het VCA-diploma kunt u aantonen dat uw werknemers die benodigde kennis in huis hebben.

Alert kan de opleiding alleen verzorgen bij een minimale deelname van zes medewerkers. Heeft u minder medewerkers dan zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen en zal er met onze partners worden gekeken naar de mogelijkheden.

Alert signaleert uw wensen graag!
Bent u nieuwsgierig wat Alert voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: