BHV

BHV herhaling NIBHV

Scholing van werknemers tot BHV’er is wettelijk verplicht!

Duur
1 dag

Alert verzorgt BHV opleidingen inclusief het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) en kleine blusmiddelen. Wij verzorgen twee soorten BHV opleidingen.

De cursus basis BHV is bedoeld voor iedere nieuwe BHV’er en bestaat in principe uit twee lesdagen. De eerste dag komen brand en ontruiming aan de orde. De tweede dag is ingevuld met EHBO handelingen, inclusief het gebruik van een AED. Basis BHV in één dag is mogelijk met gedegen zelfstudie van de theorie.

De cursus herhaling BHV is bedoeld als opfriscursus voor bestaande bedrijfshulpverleners. De Arbowet verplicht BHV’ers hun kennis en vaardigheden op peil te houden om taken naar behoren te kunnen uitvoeren. Met een jaarlijkse herhalingscursus wordt aan deze eis voldaan.

Onze BHV cursussen worden afgesloten met een certificaat van het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening).

Het aantal bedrijfshulpverleners dat een bedrijf in dienst moet hebben is afhankelijk van de aard, ligging en grootte van de organisatie. De continuïteit bij verlof van bedrijfshulpverleners speelt hierbij ook een rol. Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kunnen wij bepalen hoeveel BHV’ers binnen uw organisatie noodzakelijk zijn.

In de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) staat dat werkgevers er voor moeten zorgen dat meerdere werknemers opgeleid zijn tot bedrijfshulpverlener. Deze werknemers zijn inzetbaar voor eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding, evacuatie van aanwezigen en de communicatie met externe hulpverleners (brandweer, politie en ambulance).

Cursusinformatie

Duur: 1 dag

Locatie: Oefencentrum Delfzijl

Basis / herhaling: Herhaling

Extra informatie

Lesmateriaal: Prijzen zijn inclusief lesmateriaal en examenkosten

Maaltijden: Bij meerdere dagdelen zijn de kosten van lunch of warme maaltijd inbegrepen.

Avondcursus: Meerprijs voor avondcursus: 10%, zaterdag: 20% en zondag 30%.

In-company: In company trainingen en groepen (speciaal tarief) op aanvraag.

Data in 2022

Op de volgende data kunt u deze opleiding boeken:

  • 13 april

  • 12 mei

  • 16 juni

  • 13 juli

  • 16 september

  • 26 oktober

  • 24 november

  • 7 december

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op