Begeleiding onderhoudsstop zoutbedrijf Akzo Nobel

Begeleiding onderhoudsstop zoutbedrijf Akzo Nobel

Begeleiding onderhoudsstop zoutbedrijf Akzo Nobel

De technische stop van Zout-A (oktober 2011) was complex. Het terrein van de stop was volgebouwd met steigers welke waren behangen met talloze kabels en slangen. Het was een ‘mierennest’ van arbeiders die de werkzaamheden moesten uitvoeren.

Mangatwachten en brandwachten

De mangatwachten van Alert bewaakten de veiligheid van de mensen die in besloten ruimten werkten. Zij waren hun verbinding met de buitenwereld. Bij een aantal van de slijp-, brand- en laswerkzaamheden was het toezicht van een brandwacht noodzakelijk om in te kunnen grijpen als de gloeiende delen brand dreigden te veroorzaken. De mangatwachten, en brandwachten van Alert zijn professionele en enthousiaste mensen die hun vak verstaan. Naast hun standaard taken hebben zij oog voor good housekeeping, en zullen zij voor een opgeruimde werkplek zorgen.

Planning en coördinatie

Het was een uitdaging om elke dag weer de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Het is van belang dat de werkzaamheden voor de stop geen vertraging op loopt doordat men moet wachten. Aangezien een planning altijd door de realiteit wordt ingehaald, waren aanpassingen aan de orde van de dag.

Bezoek onze shop

Contact

Vestiging Delfzijl
Heemskesweg 4
9936 HG Delfzijl
T. 0596 - 61 77 61

KvK nummer 02067335
BTW nummer NL820584678B01

Neem contact op

Neem contact op

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.


+31(0)596 - 61 77 61 | info@wijzijnalert.nl Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief: