Veiligheidsmiddel brandblussers

Veiligheidsmiddelen en service

Heeft u veiligheidsmiddelen nodig voor de stop van uw industriƫle bedrijf of heeft u incidenteel middelen nodig, dan bent u bij Alert aan het juiste adres. Wij zijn flexibel en kunnen op zeer korte termijn middelen bij u afleveren of u kunt ze direct afhalen op onze locatie in Delfzijl.

Verhuur en verkoop op maat

Bij de huur van veiligheidsmiddelen denken wij graag met u mee over wat er nodig is. Soms zijn de gevraagde middelen niet toereikend, maar het kan ook dat er juist te veel wordt ingezet. Onze servicemonteurs en adviseurs zijn al vele jaren actief bij industriƫle bedrijven in het noorden van Nederland en kunnen u van een passend advies voorzien. Ook als u veiligheidsmiddelen aan wilt schaffen zijn wij u graag van dienst.

Keuren van veiligheidsmiddelen

De middelen die u bij Alert huurt worden goed onderhouden en voldoen aan alle keuringen. Ook als u middelen bij ons aanschaft kunnen wij de keuring en het onderhoud voor u verzorgen.

Wij keuren onder andere:

  • arbeidsmiddelen conform de NEN 3140 norm

  • ladders, trappen en rolsteigers conform de NEN 2484

  • elektrisch gereedschap, zoals machines en draaibanken

  • valbeveiliging

  • EHBO middelen

  • AED

  • verbanddozen

Wordt het middel afgekeurd door een mankement, dan repareren wij het voor u. Is een middel stuk en niet te repareren, dan is het advies het te verwijderen en indien gewenst te vervangen.

Bekijk hieronder ons assortiment veiligheidsmiddelen

Staat het veiligheidsmiddel dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een breed netwerk en kunnen daarbinnen vaak het middel vinden dat u zoekt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze veiligheidsmiddelen en onderhoud.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op