Veiligheid controleren met portofoon

Onze visie op veiligheid

Waarom wij doen wat we doen.

Alleen de beste kwaliteit

Bij de kwaliteit van ons werk leggen wij de lat hoog. Als het om veiligheid gaat, is alleen het beste goed genoeg. Onze medewerkers zijn in het bezit van alle gangbare en vereiste certificaten en diploma’s en worden voortdurend bijgeschoold in kennis. Met dezelfde bevlogenheid waarmee wij onze eigen kennis en kunde handhaven treden wij onze opdrachtgevers tegemoet.

Onze klanten

Van oorsprong werkt Alert veel voor bedrijven in de (chemische) industrie ter ondersteuning van projecten en onderhoudsstops in Noord-Nederland. Er is een sterke groei van veiligheidsadvies en -opleidingen voor het MKB. Vooral bij bouw- en metaalbedrijven en voor (non-)profitorganisaties. Wij denken altijd met de klant mee om zo tot de beste oplossing te komen en u zo goed mogelijk te voorzien in onze veiligheidsoplossingen.

Zorg voor milieu

Onze zorg voor het milieu gaat verder dan ons dagelijks werk. Ons hele denken en doen is erop gericht om onze ‘ecologische footprint’ zo klein mogelijk te houden. Ons bedrijfsgebouw is daarom ook energieneutraal. Met 114 zonnepanelen en twee warmtepompen voorzien wij in onze eigen energiebehoefte.

Daarnaast wordt ons binnenklimaat op een natuurlijke manier gezuiverd door 160 stuks Epipremnum. Dit is een luchtzuiverende plant waarvan de toepassing is gebaseerd op het Noorse ‘skogluft’.

Het spreekt voor zich dat wij in het bezit zijn van alle vereiste certificaten die wij ook aanbevelen.

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen ondersteunen?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op