Lancering veiligheidssysteem Spider

22 november 2023

De veiligheid van mensen en materialen is tijdens risicovolle werkzaamheden van cruciaal belang. Daarom werkt Alert sinds kort samen met Spider Technology Solutions om de veiligheidstoezichthouders te ondersteunen met cameratechnologie.

Effectief veiligheidstoezicht

Het nieuwe monitoringssysteem van Spider Technology Solutions is een aanvulling op persoonlijk toezicht. Met de inzet van camera's en sensoren van Spider verhogen we het veiligheidsniveau door 24/7 snelle en accurate meldingen.

Meer efficiëntie, meer veiligheid

De veiligheidstoezichthouders moeten hun werkzaamheden veilig en efficiënt kunnen uitvoeren zodat de bedrijfsprocessen snel weer kunnen worden opgestart. Daarmee wordt de continuïteit gewaarborgd. De werkzaamheden waar Spider ondersteuning kan bieden zijn bijvoorbeeld, werken in besloten ruimten, heetwerk- of onderhoudswerkzaamheden. Ook moeilijk bereikbare werkplekken kunnen middels sensoren bereikt worden. Het systeem kan zowel voor kort- als langdurende projecten worden ingezet.

Hoe werkt het in de praktijk?

De technologie van Spider Technology Solutions detecteert, controleert en signaleert risicosituaties. U weet 24/7 wat er speelt in besloten ruimtes in industrie, windmolens, agricultuur. Metingen worden ingezet voor alarmering. U kunt gebruik maken van de directe communicatiemogelijkheden, of veiligheidspersoneel automatisch laten inseinen. De opgedane kennis draagt verder bij aan veilig werken door het opstellen van trendrapporten.

  • 24/7 monitoring van besloten ruimtes

  • 24/7 monitoring atmosfeer (gasmetingen)

  • Meekijken in de besloten ruimte

  • Realtime overzicht aanwezigen in besloten ruimte

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat de veiligheidstoezichthouders van Alert in combinatie met de cameratechnologie van Spider voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op:
0596-61 77 61 of info@wijzijnalert.nl

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op