Overname Ooms Heftruckopleidingen door Jonkman Opleidingen

Overname Ooms heftruckopleidingen door Jonkman Opleidingen

13 mei 2022

Ooms heftruckopleidingen verzorgt al vele jaren logistieke opleidingen vanuit het trainingscentrum in Bergen op Zoom en op locatie bij de klant. Na ruim 25 jaar heeft Chris Ooms besloten om zijn organisatie over te dragen aan een nieuwe eigenaar.

Per 1 juli neemt Jonkman Opleidingen daarom Ooms heftruckopleidingen over. Ooms heftruckopleidingen wordt daarmee onderdeel van Jonkman Opleidingen.

Het bestaande team van Ooms Heftruckopleidingen blijft de klanten bedienen vanuit de vertrouwde locatie in Bergen op Zoom en natuurlijk bij de klant.

Chris Ooms zegt hierover: “Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het geven van logistieke opleidingen voor veel klanten naar tevredenheid dankzij onze kwaliteit en service. Nu is de tijd gekomen voor een volgende stap. Met Jonkman Opleidingen heb ik een partner gevonden waar ik, na onze gesprekken, veel vertrouwen heb, ook betreffende kwaliteit en service en daarom kon ik deze volgende stap met een gerust hart nemen”.

Jonkman Opleidingen is onderdeel van The Safety Network, een snel groeiende groep van veiligheidsbedrijven in Nederland, België en Duitsland. Om te blijven groeien, investeert The Safety Network in de bestaande bedrijven en is zij continu op zoek naar bedrijven die zich willen aansluiten bij The Safety Network.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op