Mangatwacht aan het werk

Brandwachten & mangatwachten

Alert detacheert brandwachten en mangatwachten met verschillende specialisaties. Samen met u zorgen wij voor extra mensen die de veiligheid verhogen.

Brandwachten

Afhankelijk van de gewenste inzet detacheert Alert brandwachten met verschillende specialisaties. Zij zijn uw toezichthouder bij risicovolle werkzaamheden.

Industriële brandwachten

Industriële brandwachten worden ingezet om toezicht te houden bij brandgevaarlijke werkzaamheden. Zij hebben dezelfde opleiding gevolgd als mangatwachten, maar hun kennis en ervaring zijn aangevuld met adembescherming, verbranding en blussen en gevaarlijke stoffen.

Rijksgediplomeerde brandwachten

Rijksgediplomeerde brandwachten worden binnen de repressieve dienst van een brandweerkorps ingezet. Naast de uitgebreide opleiding tot industrieel brandwacht, is een rijksgediplomeerde brandwacht uiteraard in het bezit van het Rijksdiploma Brandwacht, Brandwacht 1e klas of Hoofdbrandwacht (in de huidige opleidingstrajecten ‘manschappen’ genoemd).

Mangatwachten

Alert detacheert mangatwachten die u een extra paar ogen bieden tijdens risicovolle werkzaamheden.

Alert detacheert mangatwachten. Zij houden veiligheidstoezicht bij werken in besloten ruimten of bij specifieke en afgebakende delen van installaties. Deze medewerkers zijn opgeleid tot en hebben ervaring als:

  • Mangatwacht;

  • Gasmeetdeskundige;

  • EHBO’er;

  • BHV’er.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op