Onderhoud aan adembescherming

Onze motivatie

Waarom wij doen wat we doen.

Alert, focus op veiligheid wil bijdragen aan een incidentvrije wereld. Ons doel is menselijk leed, schade, milieu-incidenten en omgevingshinder te voorkomen. Wij bereiken dit door inzet van gemotiveerde, pro-actieve en betrokken medewerkers die breed zijn opgeleid en ruime ervaring hebben. Zij hebben kennis van, en handelen volgens, de ‘best practices’ in hun vakgebied.

Klanttevredenheid

Ons milieu

Onze zorg voor het milieu gaat verder dan ons dagelijks werk. Ons hele denken en doen is erop gericht om onze ‘milieu footprint’ zo klein mogelijk te houden. Ons bedrijfsgebouw is daarom ook energieneutraal. Met 114 zonnepanelen en twee warmtepompen voorzien wij in onze eigen energiebehoefte.

Ons binnenklimaat wordt op een natuurlijke manier gezuiverd door 160 stuks Epipremnum. Dit is een luchtzuiverende plant waarvan de toepassing is gebaseerd op het Noorse ‘skogluft’.

Onze kwaliteit

Bij de kwaliteit van ons werk leggen wij de lat hoog. Als het om veiligheid gaat, is alleen het beste goed genoeg. Onze medewerkers zijn in het bezit van alle gangbare en vereiste certificaten en diploma’s en worden voortdurend bijgeschoold in kennis. Met dezelfde bevlogenheid waarmee wij onze eigen kennis en kunde handhaven treden wij onze opdrachtgevers tegemoet.

Onze klanten

Van oorsprong werkt Alert veel voor bedrijven in de (chemische) industrie ter ondersteuning van projecten en onderhoudsstops in Noord-Nederland. Er is een sterke groei van veiligheidsadvies en -opleidingen voor het MKB. Vooral bij bouw- en metaalbedrijven en voor (non-)profitorganisaties.

Hieronder een impressie van ons bedrijf

Meer weten?

Dit is de titel...

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op