Veiligheidsbewustwording van mannen door de toolbox

Toolbox

In een toolbox wordt aandacht besteed aan één kernboodschap om de veiligheidsbewustwording op de werkvloer te vergroten. Wanneer u uw toolbox uitbesteedt aan Alert kunt u rekenen op een praktisch ingestelde toolbox.

Bedrijven met een VCA-certificaat zijn verplicht toolboxen te houden. VCA*-gecertificeerde bedrijven moeten minimaal vier toolboxen per jaar te houden. Bedrijven met een VCA** en VCA Petrochemie certificering moeten minimaal tien toolboxen per jaar te organiseren. Voor alle toolboxen geldt dat minstens de helft face-to-face moet plaatsvinden.

Ook voor bedrijven die geen VCA-certificaat hebben is een toolbox een handig middel om de interne bewustwording te vergroten.

Inzet Alert bij uw toolbox

In veel gevallen wordt de toolboxmeeting gegeven door een leidinggevende. U kunt dit ook uitbesteden aan de veiligheidskundigen van Alert. Zij hebben brede ervaring bij diverse bedrijven. Met hun kennis en ervaring helpen zij de bewustwording op het gebied van bedrijfsveiligheid te vergroten. Na afloop wordt er altijd een presentielijst ingevuld. Dit kan als bewijs gebruikt worden voor audits.

Wilt u meer informatie over een toolbox bij u op locatie?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op