Hans de Nas directeur bij Alert

22 januari 2024

De afgelopen jaren heeft Alert belangrijke stappen gezet in de verdere professionalisering van de organisatie. Hans de Nas, directeur, gaat Alert helpen de vervolgstappen hierin te maken.

Alert is al jaren dé partij voor veiligheidsvraagstukken in de regio Groningen, Friesland, Drenthe en daarbuiten. Met Veiligheidskundigen, Veiligheidstoezichthouders, Veiligheidsproducten en Veiligheidsadvies ondersteunt Alert veel organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt. De afgelopen jaren heeft Alert belangrijke stappen gezet in de verdere professionalisering van de organisatie. En ook de komende jaren gaat Alert daarmee door.

Hans de Nas heeft medio januari 2024 de functie van Arjan Trip overgenomen als directeur. Hans zijn achtergrond ligt in de wereld van de veiligheid. Naast meer dan 20 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij de brandweer, is hij ruim 12 jaar directeur geweest van een landelijke organisatie voor brandweeroefencentra en de afgelopen 7 jaar als zelfstandige werkzaam. Hierbij is hij veelal werkzaam geweest bij diverse veiligheidsregio’s.

Hans zal zich voor een langere periode in gaan zetten voor Alert om zo de ingeslagen weg verder vorm te geven.
Ook via deze weg willen wij Arjan bedanken voor zijn inzet bij Alert.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 0596 61 77 61 of info@wijzijnalert.nl.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op